Peruskurssit

Peruskurssit alkavat

Seuraavat peruskurssit alkavat syksyllä 2021. Tarkemmat tiedot on päivitetty kurssien omille sivuille. Linkit löydät alempaa tältä sivulta. Lisätietoa toiminnastamme ja uusista kursseista saat myös kysymällä: info@oulunkarateseura.fi tai 050-540 2050.

 

Oulun Karateseura ry on Pohjois-Suomen suurin ja vanhin karateseura, vuosi 2021 on seuramme 45. toimintavuosi.  Jäseniä seurassa on noin 200.

Oulun Karateseura on Suomen Karateliiton, Suomen Jujutsuliiton ja Suomen Painonnostoliiton jäsen. Toimimme myös yhteistyössä Oulun korkeakoululiikunnan kanssa, mikä takaa halvat hinnat Sporttipassilaisille.

Seurallemme on myönnetty Olympiakomitean tähtiseura-status osoituksena laadukkaasta ja pitkäjänteisestä juniorityöstä. Kaikki ohjaajamme ovat saaneet ohjaajakoulutuksen.

Kaikki kurssit ja harjoitukset järjestetään seuramme omalla tilavalla 500 m2:n salilla osoitteessa Äimäkuja 6, Äimärautiolla..

Peruskurssien tarkoituksena on opettaa kurssilaisille perusasiat, jotka vaaditaan ennen kuin voi siirtyä seuran yleisiin harjoituksiin. Kaikilla kursseilla lähdetään aivan perusteista joten et tarvitse mitään erityistaitoja tai kokemusta aloittaaksesi. Myös kuntoa kehitetään pikkuhiljaa kurssin aikana.

Kaikilla peruskursseilla asusteeksi kelpaavat t-paita ja verryttelyhousut. Kurssin aikana tilataan halukkaille yhteistilauksena karate/jujutsupuvut.

Kurssien päätteeksi suoritetaan karatessa ja jujutsussa keltainen vyö joka on vaatimuksena seuran yleisissä harjoituksissa.

Jos osallistut kahdelle peruskurssille, saat toisen kurssin puoleen hintaan. Peruskurssin hinnalla voit harjoitella vyökokeen/kurssin jälkeen kauden loppuun asti seuran yleisissä harjoituksissa.

Peruskurssin/kurssien jälkeen voit yhdellä jäsenmaksulla osallistua kaikkiin seuramme harjoituksiin: karateen, jujutsuun ja kahvakuulaan, mikäli kyseisen lajin peruskurssi on jo suoritettu. Kahvakuulan jatkoryhmään voit osallistua myös mikäli olet hankkinut riittävät perusteet muualta. Harjoituksia Oulun Karateseuralla on 40 tuntia viikossa, joten valinnanvaraa riittää!

Ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla

Karatekursseille voi liittyä mukaan kolmen viikon ajan kurssien alkamisesta mikäli vapaita paikkoja on.

Aikuisten kursseilla voi maksaa myös Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteleillä, yritysten sähköisellä Sporttipassilla ja Virikeseteleillä sekä EazyBreak-järjestelmällä.

Peruskurssit

Karate-Kids: Lapsi-vanhempi-karateryhmä 4–6-vuotiaille

Lue lisää >

Lasten karaten peruskurssi 7-9-vuotiaille

Lue lisää>

Nuorten karaten peruskurssi, 10–14-vuotiaille

Lue lisää >

Kuntokarate, aikuiset (ikäraja 15 vuotta)

Lue lisää >

Kahvakuulan perusteet (ikäraja 15 vuotta)

Lue lisää >

Jujutsun perusteet (ikäraja 15 vuotta)

Lue lisää >

Juniori jujutsun peruskurssi 12-15-vuotiaille

Lue lisää>

Muuta toimintaamme

Kahvakuulaharjoittelu (ikäraja 15 vuotta)

Lue lisää >

Karaten senioritreenit (ohjeellinen ikäraja 30 vuotta)

Lue lisää >