Maksut

Seuralla on käytössä SuomiSport-palvelu jäsen- ja harjoitusmaksujen maksamiseen. Käyttöohjeet maksamiseen jaetaan jäsenille sähköpostilistoillamme. Jatkuvan harjoittelun maksut erääntyvät tammi- ja heinäkuussa. Peruskurssien käynnin jälkeen voit yhdellä harjoitusmaksulla osallistua kaikkiin seuramme harjoituksiin.

Harjoitusmaksun voi maksaa myös ainakin Smartum ja Epassi-eduilla. Jos maksat näillä, laita tieto maksamisesta info@ sähköpostiosoitteeseen, niin pysymme kartalla kuka on maksanut mitäkin.

Maksaessasi maksuja suoraan tilille kirjoita selitekenttään mitä olet maksamassa. Näytä kuitti ohjaajalle tai toimistoon. Tuotteet luovutetaan ainoastaan kuittia vastaan.

Seuran tilinumero IBAN FI49 5741 4020 0356 92

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu 10€ 1.1. - 31.12.
Harjoitusmaksu karate aikuiset 130 € 1/2 vuotta
Harjoitusmaksu kahvakuula 130 € 1/2 vuotta
Harjoitusmaksu jujutsu 130 € 1/2 vuotta
Harjoitusmaksu karate junnut 110 € 1/2 vuotta
Harjoitusmaksu karate kids 110 € 1/2 vuotta

Peruskurssimaksut

Karate aikuiset (yli 15 vuotiaat) 100 € 1/2 vuotta
Karate junnut 7–9-vuotiaat ja 10-14-vuotiaat 100 € 1/2 vuotta
Jujutsu juniorit 12–15-vuotiaat 100 € 1/2 vuotta

Lisenssi karateliitolle

Lisenssi on harrastajan vuosittainen maksu Suomen Karateliitolle ja seuramme karateharrastajalla tulee olla voimassa oleva Karateliiton lisenssi. Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten kehittämiseen koko maassa. Niillä voidaan parantaa viestintää ja järjestää leirejä, tukea koulutustilaisuuksia tai muilla tavoin tehdä yhteistyötä seurojen kanssa. Lisenssiin voi liittää myös juuri kamppailulajeille suunnatun edellisen ja kattavan vakuutuksen.

Uusi lisenssikausi käynnistyy aina vuoden alussa  ja lisenssikausi on kalenterivuosi (1.1.-31.12.).

Karateliiton sivulle >

Muut maksut

Vyökoemaksu keltainen vyö sisältyy kurssin hintaan
Vyökoemaksu keltainen natsa, oranssi ja vihreä vyö 20 € käteisellä paikanpäällä