Karate-Kids 4-6-vuotiaat

Kids-ryhmiä on kaksi. A-ryhmä tiistaisin ja B-ryhmä keskiviikkoisin

Lapsi-vanhempi-karateryhmä 4–6-vuotiaille ryhmä A

Harjoituspaikkana toimii seuramme sali osoitteessa Äimäkuja 6.

Ryhmässä toimivat vanhempi ja lapsi yhdessä, koulutettujen ja kokeneiden ohjaajien ohjauksessa. Tarkoituksena on tarjota junnuille monipuolista motoriikkaa kehittävää liikuntaa ja samalla opitaan noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä ja opitaan sosiaalisuutta. Asusteeksi käy t-paita ja veryttelyhousut ilman vetoketjuja. Ryhmässä ei ole vyökokeita.

Kurssin harjoitusaika on tiistaisin klo 17.30 –18.15.

Kurssin infotilaisuus ja ensimmäinen harjoitus on tiistaina 1.9. klo 17.30.

Harjoittelun hinta on 110 euroa / vanhempi-lapsipari. Sisarusalennus on 10 euroa. Uudet harrastajat voivat kokeilla kerran maksutta. Kurssi kestää joulukuuhun.

Ryhmään otetaan 20 lapsi-vanhempi paria ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen info(at)oulunkarateseura.fi.

Ilmoittautuessasi ilmoita KURSSILAISEN nimi ja KURSSI mille osallistut (ja myös ryhmä A tai B).

Lisätietoja: OKS 050 540 2050 tai info(at)oulunkarateseura.fi.

Lapsi-vanhempi-karateryhmä 4–6-vuotiaille ryhmä B

Harjoituspaikkana toimii seuramme sali osoitteessa Äimäkuja 6.

Kurssin harjoitusaika on keskiviikkoisin klo 17.15–18.00.

Kurssin infotilaisuus ja ensimmäinen harjoitus on keskiviikkona  2.9. klo 17.15.

Ryhmään otetaan 20 lapsi-vanhempi paria ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen info(at)oulunkarateseura.fi.

Lisätietoja: OKS 050 540 2050 tai info(at)oulunkarateseura.fi.