Kuntokarate, aikuiset

Ikäraja 15 vuotta.

Harjoituspaikkana seuramme sali osoitteessa Äimäkuja 6.

Kurssi kestää huhtikuuhun, jolloin on keltaisen vyön koe, jonka jälkeen voit siirtyä seuramme yleisiin harjoituksiin.

Kurssin aikana kasvatetaan kuntoa samalla kun opitaan karaten perusteet. Lajioppiminen aloitetaan nollasta ja kunnonkohotustavoitteet sovitetaan kunkin lähtötasoon. Kurssi sopii kaikille jotka aiemmin ovat epäilleet riittääkö kunto. Nyt voit samalla iskulla kohottaa kuntoa ja oppia lajin perusteet. Näin on helppo jatkaa harrastusta kurssin jälkeen seuran yleisissä harjoituksissa.

Kurssin harjoitusajat ovat maanantai klo 20.00–21.00 ja keskiviikko klo 19.30–21.00.

Kurssin infotilaisuus ja ensimmäinen harjoitus on maanantaina 14.1. klo 20.00.

Kurssin hinta on 90 €. Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla 50 €. Kurssin jälkeen voit jatkaa samalla hinnalla seuran yleisissä harjoituksissa kauden loppuun. Kerran voi kokeilla maksutta. Meillä käy myös Smartum liikunta/kulttuurisetelit, yritysten Sporttipassi, Virikesetelit, Pay2Go sekä EazyBreak.

Kurssille otetaan 20 ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen: info(at)oulunkarateseura.fi.

Ilmoittautuessasi ilmoita KURSSILAISEN nimi ja KURSSI mille osallistut.

Lisätietoja: OKS 050 540 2050 tai info(at)oulunkarateseura.fi.