Uusi kausi alkaa 1.2. (junioreiden jatkoryhmien osalta jo 25.1.!!)


Vaikka viime ajat ovatkin olleet harrastajille haasteellisia, on meillä kova usko siihen, että koronan nyt pikku hiljaa toivottavasti hellittäessä seuramme jäsenet palaavat entistä innokkaampana salille.

Me ainakin olemme siihen valmiita ja into piukeena!

Kun kausi 1.2. alkaa, toimimme yhä samojen ohjeiden mukaan kuin syksylläkin, ohjeistukset löydät seuramme sivuilta. Uskomme, että varovaisuutta noudattaen kausi saadaan mukavasti käyntiin, ja normaali seura-arki taas rullaamaan.

HUOM! JUNIOREIDEN JATKORYHMIEN OSALTA KAUSI ALKAA JO 25.1.!!

Tässä kirjeessä käydään läpi muutamia kauden aloitukseen liittyvä tärkeitä asioita. Luethan sen huolellisesti. Jos kuitenkin yhä jää jotain epäselvää, niin otathan yhteyttä.


JÄSENMAKSUT

Jäsenmaksu tulee olla maksettuna tammikuun aikana. Mikäli tarvitset joustoa maksuun, ota yhteyttä. Tuttuun tapaan näytä maksukuitti ohjaajallesi/toimistoon. Juniorit näyttävät kuitin omalle ohjaajalleen.

Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen löydät seuran sivuilta.


KARATEJUNIORIT JATKORYHMÄT

Junioriryhmien harjoitukset starttaavat 25.1. alkavalla viikolla. Jatkoryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, tulet vain paikalle. Jos sinulla on epäselvyyttä, mihin ryhmään juniorisi kuuluu, niin kysäise. Jatkoryhmissä ikärajat eivät ole kiveen hakattuja vaan niistä voidaan joustaa.

Syksyn peruskurssilaiset joilla on vielä vyökoe suorittamatta osallistuvat JATKORYHMÄN HARJOITUKSIIN heti alusta lähtien!

Jatkoryhmissä vaaditaan vyökokeen jälkeen karatepuku, junioripassi ja lisenssi. Jos sinulta vielä puuttuu karatepuku, kannattaa kysäistä löytyykö toimistolta. Junioripasseja voi lunastaa toimistolta kunhan toiminta alkaa (15 €). Lisenssistä löydät infoa tästä kirjeestä.

Harjoitusajat löytyvät seuran sivuilta.


KARATE KIDS

Karate Kids- ryhmään tulee ilmoittautua, vaikka olisikin ollut mukana syksyllä. Näin varmistat paikkasi myös kevään ryhmään. Keväällä toimii vain yksi Kids-ryhmä ja siihen otetaan myös uusia harrastajia. Keväällä kidsien harjoitusaika on tiistaisin klo 17.30-18.15.

Eli jos olette jatkamassa myös keväällä, kannattaa paikka varmistaa jo hyvissä ajoin.

Lisätietoa täällä


VYÖKOKEET

Jo pariinkin kertaan siirtyneet vyökokeet pidetään nyt yhden päivän aikana sunnuntaina 7.2.

Vyökokeissa tulee jatkoryhmäläisellä olla mukana karate/junioripassi, harjoituskortti, raha vyökoemaksua varten sekä raha vyötä tai natsaa varten. Peruskurssilaisella tulee olla mukana raha vyötä varten. Maksut ja muut ohjeet löytyvät yllä olevan linkin takaa.

Vaikka taukoa onkin nyt tullut pakottavista syistä, ei peruskurssilaistenkaan kannata jännittää vyökoetta sen enempää. Katsomme ohjaajien kanssa että kaikki varmasti saavat kokeissa apua ja ohjeistusta. Vaikka joku asia olisikin unohtunut, ei se maata kaada. Hyvin se menee!!

Lisäinfoa vyökokeista löytyy seuran sivuilta.


LISENSSI

KAIKILLA Karateliiton jäsenseurojen karateharrastajilla tulee olla voimassaoleva Karateliiton lisenssi. Lisenssin hinta on harrastajalle vain 10€/vuosi. Lisenssin voimassaoloaika on jatkossa kalenterivuosi (1.1.-31.12.).

Lisenssiä voisi kuvailla seuraavilla termeillä: liiton jäsenseuran jäsenen rekisteröintimaksu tai  palvelumaksu. Se on tärkeä myös lajin vaikuttavuuden kannalta. Lajien vaikuttavuutta ja virallisia harrastajamääriä mitataan maassamme rekistereidyillä harrastajilla. Lisenssiin voi liittää myös juuri kamppailulajeille suunnatun edellisen ja kattavan vakuutuksen.

Lisätietoa lisenssistä löydät Karateliiton sivuilta

Mikäli lisenssi on sinulle jo tuttu, voit siirtyä suoraan Suomisportin sivuille lunastaaksesi omasi.


KARATEVAKUUTUS

Lisenssin hankkimisen yhteydessä suositellaan kamppailijan vahingot kattavan Sporttiturva-vakuutuksen ostamista. Sen kautta sinulla on vahingon sattuessa helppo käyttää seuran yhteistyökumppanin Pohjola Sairaalan palveluja.Sporttiturva-vakuutus on  suunniteltu nimenomaan kamppailulajien tarpeisiin. Myös vakuutuksen voimassaoloaika on jatkossa kalenterivuosi (1.1.-31.12.).

HUOM: Sporttiturvan voit hankkia VAIN mikäli sinulla on lisenssi.


PERUSKURSSIT

Seuran peruskurssit starttaavat 1.2. alkavalla viikolla. Infoa kaikista kursseista löytyy seuran peruskurssisivuilta. Jos lähipiiristäsi löytyy asiasta kiinnostuneita, kannattaa vinkata.

Facebookin käyttäjien kannattaa toki ensinnäkin tykätä seuran sivuista, ja sitten tykkäillä ja jakaa seuran peruskurssimainoksia. Mitä enemmän saamme kursseille porukkaa, sen parempi seuralle ja seuralaisille!


 SENIORIKARATE

Mukaan kaikki jotka ovat syystä tai toisesta pitäneet taukoa harrastuksessa. Senioritreenien yhtenä tarkoituksena on madaltaa kynnystä aloittaa harrastus uudelleen. Karatea  ei koskaan lopeteta, on vain eri mittaisia taukoja.

Sähköpostitustallamme on kymmeniä taukoa pitäneitä karatekoita jotka jatkuvasti haaveilevat paluusta salille. Lopeta haaveilu ja TEE SE NYT.

Teemme paluun sinulle mahdollisimman helpoksi.

Kevätkausi starttaa tiistaina 2.2. klo 18.00.

Lisätietoa löytyy täältä


 JUJUTSUN JA KAHVAKUULAN JATKAMINEN

Jujutsussa ja kahvakuulassa ei järjestetä erillisiä peruskursseja. Perusteet opetetaan jatkoryhmän harjoitusten yhteydessä.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos sinulla on koronan johdosta tai muuten vaan, tullut taukoa harrastuksessasi, voit nyt jatkaa tutussa ryhmässä.  Peruskurssia ei tarvitse käydä uudelleen vaan kertailet jatkoryhmän harjoitusten yhteydessä opettajan kanssa asioita jotka ovat päässeet unohtumaan.

Lisätietoa jujutsun perusteiden kertaamisesta

Lisätietoa kahvakuulan perusteiden kertaamisesta


PERUSKURSSIARVONTA

Facebookissa  on meneillään arvonta jossa voi voittaa seuran peruskurssin!

Kannattaa vihjaista facekavereille. Voiton osuessa kohdalle sen voi käyttää joko itse tai luovuttaa kenelle haluaa. Arvonta suoritetaan 26.1.


NETTI HARJOITTELUN TUKENA KARATESSA

Ohjattujen harjoitusten ollessa jälleen pakollisella tauolla, kannattaa panostaa kotiharjoitteluun. Perusperiaatteena on, että oikeastaan ihan sama mitä tekee, kunhan tekee.

Olemme koonneet seuran nettisivuille linkkejä muutamiin varteenotettaviin Youtube-kanaviin, joilta voi ja kannattaa hakea hiukan vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun.

Linkit löytyvät täältä


SEURA-ASUSTEET

Myös seura-asusteiden jakelu keskeytyi koronan takia. Toki mukana oli myös muuta huonoa tuuria kun tavarantoimittajamme ei tällä kertaa ihan kiitettävästi onnistunut toimituksessaan.

Myös puuttuneet tavarat ovat vihdoinkin saapuneet. Tavaroiden jakelu toteutetaan harjoitusten alettua ellei erikseen muuta ilmoiteta.

Seura-asusteista vastaa Mika Ruostesuo, jolta voi kysyä mikäli asiassa jokin askarruttaa: mika.ruostesuo@gmail.com


KORONA OHJEET

Kuten olette huomanneet, tilanteet koronan suhteen saattavat vaihtua hyvinkin nopeasti. Siksi nettisivuiltamme löytyvät vain yleiset ohjeet jotka ovat voimassa kunnes toisin ilmoitetaan.Seuraamme tarkasti terveysviranomaisten ja aluehallintoviraston ohjeistuksia ja tiedotamme välittömästi mikäli tilanne muuttuu

Mitä tarkemmin noudatamme suosituksia ja ohjeita sen varmemmin pystymme pitämään seuran toiminnassa.

Oulun kaupungin tuoreimmat ohjeet löydät täältä.OULUN KARATESEURA

info@oulunkarateseura.fi
050-540 2050