Tilannetiedotus 16.12.2020

EDIT: kaupunki jatkoi sulkua, jota noudatamme. Toiminta jatkuu normaalisti 18.1. ellei muuta ilmoiteta. Vyökokeet pidämme 24.1. 

Tervehdys

Näinhän tässä taas kävi, että koronan kurjimus pisti harrastukset tauolle.

Urheiluseurat ovat olleet erittäin vastuullisia ja olleet eturintamassa koronan vastaisessa taistelussa. Toiminta on pistetty tauolle kun käsky/pyyntö on esitetty valtion tai kaupungin taholta, on kehitetty etäharjoituksia, tehty videokirjastoja, muokattu harjoitusaikoja, supistettu harjoitusryhmiä, kehitetty uusia toimintatapoja ja muutenkin toimittu mallikelpoisesti.

Nyt ei auta muuta kuin tehdä sama uudestaan ja toivoa että näillä toimenpiteillä koronatartuntojen nousu saadaan taittumaan ja urheiluseurat saavat taas jatkaa toimintaansa. Tavalla tai toisella.

Kaupungin ohjeistuksessa  sulku kestää 18.1. asti. Jos ei muutoksia tapahdu, myös Oulun Karateseuran ohjattu toiminta on tauolla tuonne asti.

Ikävä kyllä korona perui karaten vyökokeet jo toistamiseen. Nyt peruuntuneet kokeet järjestetään tammikuussa, sillä oletuksella että toimintaa voidaan jatkaa.

VYÖKOKEET sunnuntaina 24.1.

 RYHMÄ  KOE  PVM  AIKA
 Juniorit 7-9-vuotiaat peruskurssi  Vyökoe 24.1. 10-11
 Juniorit 7-10-vuotiaat jatkoryhmä  Vyökoe 24.1. 11-12
 Juniorit 10-14-vuotiaat peruskurssi  Vyökoe 24.1. 12-13
 Juniorit 11-14-vuotiaat jatkoryhmä  Vyökoe 24.1. 13-14
 Aikuiset+tasokoe  Vyökoe 24.1. 14-16

Tammikuussa aikuisten harjoitukset starttaavat normaalin aikataulun mukaisesti 18.1. alkavalla viikolla. Junnujen jatkoryhmät aloitetaan samalla viikolla. jatkoryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Tammikuussa starttaa myös uudet peruskurssit, mikäli tilanne sen sallii.

Kaikki riippuu tietysti tilanteen etenemisestä sekä kaupungin ja terveysviranomaisten ohjeistuksesta. Seuraa tiedotustamme. Kannattaa myös aika ajoin vierailla nettisivuillamme sekä nyt viimeistään tykätä Facebook-sivustamme niin pysyt ajan tasalla.