Oulun Karateseuran tiedotuksesta

Alla tietoa seuran tiedotuskanavista.

Sähköpostilistat

Ehdottomasti tärkein seuran tiedotuskanava. Täällä tulee kaikki tieto mikä on pakko tietää. Vyökoeohjeet, harjoitusaikamuutokset, harjoitusperuutukset, vuosikokoukset yms. Seuralla on viisi julkista sähköpostilistaa: oks-karate, oks-juniorit, oks-kahvakuula, oks-jujutsu ja oks-kisaryhma. Kaikkiin näihin voi itsenäisesti liittyä ja erota osoitteessa http://mail.oulunkarateseura.fi/mailman/listinfo. Näillä listoilla tulee olla, jos aikoo harjoitella seurassa, mutta niihin voi liittyä myös ennakolta. Esimerkiksi jos oma juniori lähestyy harjoitusikää tai pohtii vaikka kahvakuulan aloittamista.

SuomiSport-palvelu ja -älypuhelinsovellus

Pakollinen käytettävä palvelu. Palvelua voi käyttää joko www-selaimella tai erillisellä älypuhelinsovelluksella (jälkimmäistä suositellaan). Seuran harjoitusmaksut hoidetaan täällä.  Uusina maksutapoina on tullut käyttöön lasku ja erämaksu. Vanhastaan harjoitusmaksun on voinut maksaa pankki-, kortti- ja mobiilimaksulla. Maksamisen lisäksi SuomiSport-sovellus on näppärä omien harjoitusten seuraamiseen. Sieltä näkee esimerkiksi harjoitusperuutukset ja  se on nopein väylä kommunikoida seuran ja harrastajan välillä. Myös tapahtumiin osallistumiset pyritään hoitamaan pääasiassa tämän kautta, mikä helpottaa huomattavasti toimistoväen työtä.

Www-sivu oulunkarateseura.fi

Pidempään ajankohtaisia asioita viestitään seuran www-sivulla. Vanhoille harrastajille olennaisia osioita ovat Harjoitusajat- ja Maksut-sivut. Näiltä sivuilta löytyy ajankohtaiset tiedot.

WhatsApp-ryhmät

Joidenkin ryhmien tiedotus toimii nopeuden vuoksi lisäksi WhatsApp-ryhmissä, joihin voi liittyä mukaan. Tällä hetkellä ryhmiä on: Karate vetäjät, jujutsu vetäjät, jujutsu harrastajat, kahvakuula harrastajat ja kilparyhmä harrastajat. Kysy harjoituksen vetäjältä näihin ryhmin liittymisestä.

Facebook

Facebookissa tiedotetaan epävirallisemmin seuran asioihin liittyen. Täällä olennaisia ovat tapahtumat (esimerkiksi harjoitusleirit), joista on nykyisin helpointa levittää tietoa Facebook-tapahtumien avulla. Lisäksi alkavia kursseja mainostetaan täällä. Näiden mainostamiseen on kaikkien jäsenten helppo osallistua jakamalla seuran tiedotteita esimerkiksi alkavista peruskursseista.

Instagram

Seuralla on Instagram-tili, jossa viestitään seuran toiminnasta.