Harjoitusten alkaminen tammikuussa

Kaikki seuran harjoitukset alkavat 17.1. alkavalla viikolla. Tarkista oman ryhmäsi aloitusaika ja -päivä Harjoitusajat alasivulta.

Olethan jo seuran sähköpostilistalla? Ohjeet ryhmiin ilmoittautumiseen ja maksujen maksamiseen on lähetetty näillä listoilla. Eräpäivät maksuille ovat tammikuun lopussa ja ne on oltava maksettu, jos harjoituksiin tullaan. Peruskursseilla saa käydä tutustumassa kaksi kertaa ennen maksua. Maksut löytyvät loogisesti Maksut alasivulta.

Seura on ottanut käyttöön SuomiSport-palvelun kävijöiden määrän seuraamiseen ja harjoitusten vetäjä merkitsee sovellukseen paikalla olijat ja tarkastaa maksujen tilanteen. Harjoituslupaa ei tule, jos maksua ei ole maksettu. Palvelusta voi lukea lisätietoa https://info.suomisport.fi/ sivustoilta. Siihen löytyy myös älypuhelin-sovellus, joka kannattaa asentaa. Sillä on helppo suorittaa harjoitusmaksut ja seurata harjoitusten ajankohtien muutoksia.

Peruskurssilaiselle hyvä varustus harjoitukseen on t-paita, verryttelyhousut, puhtaat varpaat (harjoittelemme paljain jaloin) sekä vesipullo. Sandaalit tai crocsit on hyvä olla pukuhuoneesta harjoitussaliin siirtymisessä. Olethan paikalla ajoissa. 15min ennen salilla ja 5min ennen harjoitusta vaatteet vaihdetttuna ja salin ovella odottamassa. Harjoitus alkaa tasan ilmoitettuna aikana ja on epäkohteliasta tuhlata muiden aikaa myöhästymällä.

Koronan varotoimena vanhemmat eivät tule harjoitustilojen ovea pidemmälle. Nuoren lapsen saa saattaa yläkertaan tilojemme ovelle. Ensimmäisellä viikolla pidetään junnujen peruskurssien infot. Nämä saa tulla kuuntelemaan. Tiloissamme on sisällä maskipakko kaikilla yli 18-vuotiailla paitsi itse liikuntasuorituksen aikana. Myös vanhempien kannattaa asentaa SuomiSport-sovellus puhelimeen harjoitusten ajankohtien ja maksujen seuraamista varten.