Comeback-karateleiri 16.-17.10.2021

Ennen koronaa järjestetyn Comeback-sunnuntain suuren suosion rohkaisemana Oulun Karateseura järjestää comeback-leirin! Leiri järjestetään 16–17.10. neljän harjoituksen mittaisena, jonka tarkoituksena on mahdollistaa helppo reitti paluulle harrastuksen pariin. Leiri on tarkoitettu karatekoille, joita askarruttaa salille paluu, kun ei omasta mielestään muista mitään eikä kunto riitä. Muistat kyllä, ja tällä leirillä riittää!

Niin kuin sanonta kuuluu: karatea ei koskaan lopeteta, on vain erimittaisia taukoja. Oli sinun taukosi lyhyt tai venähtänyt vähän pidemmäksikin, comeback-leirillä on tarkoitus muistella asioita aivan nollasta asti, jotta tuntisit itsesi valmiiksi palata myös seuran perusharjoituksiin.

Helpoiten tämä käy viikonlopun jälkeen seuran senioriharjoituksien kautta. Ja kun taidot taas kehittyvät ja alat muistamaan tekniikat, jotka siellä lihasmuistissa jossain ovat luuranneet, niin voit halusi mukaan osallistua myös muihin seuran yleisiin harjoituksiin. Minileiri on hyvin vapaamuotoinen, ja voit osallistua siihen karatepuvussa tai verkkareissa. Matsata ei, eikä tehdä kuntopiiriä. Tarkoituksena on vain muistella shotokan-karaten perusteita. Mukaan toki saa tulla, vaikka perusteet olisi hankittu muustakin tyylisuunnasta. Treenit vedetään matalalla temmolla, eikä kuntovaatimuksia ole. Voit myös tulla paikalle vain salin laidalle tapaamaan vanhoja treenikavereita ja juttelemaan pukuhuonejuttuja.

Leirillä on neljä harjoitusta 2x1h ja 2×1,5h, joiden välillä on tunnin ruokatauko. Oulun karateseura tarjoaa ruokatauon aikana välipalan. Voit myös käydä syömässä muualla tai sitten ottaa eväät mukaan salille ja viettää aikaa siellä muiden kanssa seurustellen ja vaihtaa ajatuksia. Salilta löytyy jääkaappi, kahvin/vedenkeitin ja jääkaappi. Toivomuksemme olisi myös, että levittäisit sanaa, mikäli lähipiirissäsi on aikoinaan tauolle jääneitä karatekoja.

Kannattaa tulla rohkeasti mukaan vaan, mitään päätöksiä jatkon suhteen ei tarvitse vielä tehdä. Katselet ja makustelet, miltä homma maistuu. Leirin hinta on koko viikonlopulta 40 euroa tai 20 euroa päivältä. Maksu suoritetaan etukäteen seuran tilille viestillä ”Etunimi Sukunimi comeback-leiri”. Maksuohjeet löytyvät  https://oulunkarateseura.fi/maksut/. Näytäthän kuitin leirille saapuessasi. Leirille saavat toki tulla myös aktiivisesti treenaavat aikuiset. Leirin osallistujille tarjotaan loppukauden jäsenmaksuun 50 % alennus.

Harjoitusten vetäjinä toimii seuran DAN-kollegio sekä Mika Ruostesuo, joka teki comebackin salille noin kolme vuotta sitten ja suoritti mustan vyön viime elokuussa. Mika kertoo leirillä omakohtaisista kokemuksista treenaamisen aloittamisesta tauon jälkeen.
Toivoisimme että ilmoittaisit osallistumisestasi osoitteeseen ilmoittautuminen@oulunkarateseura.fi Salin yhteystiedot ja opastus löytyvät seuramme nettisivuilta.

AIKATAULU
Lauantaina 16.10.
klo 11:00 – 12:00 Harjoitus 1
klo 12:00 – 13.00 Tauko
klo 13:00 – 14:30 Harjoitus 2

Sunnuntaina 17.10.
klo 11:00 – 12:00 Harjoitus 1
klo 12:00 – 13.00 Tauko
klo 13:00 – 14:30 Harjoitus 2

Tervetuloa mukaan!