Toimenpiteet koronaviruksen ehkäisemiseksi

TIEDOTE 17.3.2020

YLEISTÄ

Valtioneuvoston maanantaina 16.3. antaman ohjeistuksen ja määräysten velvoittamina jatkamme harjoitusten keskeytystä ainakin 13.4. asti. Näin harjoitukset jatkuisivat pääsiäisen jälkeen tiistaina 14.4. mikäli tilanne sen sallii.

Seuraamme tietysti tiedotusta  tarkasti,  ja kerromme teille heti mikäli tilanne muuttuu.

Seuran sali desinfioidaan tauon aikana.

Seuran kevätkokous siirtyy toukokuulle myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Karaten vyökokeet oli jo ehditty suunnitella, mutta nyt suunnitelmat menivät uusiksi. Ilmoitamme uusista aikatauluista kun tilanne selviää.

Kaikki karatekisat on peruttu keväältä.

Kahvakuulan salikisoista tiedotetaan myöhemmin.

HARJOITTELUSTA

Nyt kun treenit on ikävä kyllä joksikin aikaa peruttu on hyvä aika tehdä omatoimiharjoituksia. Varsinkin katojen muistelua ja opetteluakin varten netistä löytyy runsaasti materiaalia. Loppuhionnat tehdään tietysti sitten salilla kun harjoitukset saadaan taas käyntiin.

Haet vain katan nimellä Youtubesta videon ja siitä kopsaamaan omaan tekemiseen. Ihan samalla tavalla eivät kaikki toki tee kuin me, mutta kyse on pikkuasioista jotka voi sitten korjata salilla.

Ja kuulaahan on helppo heilutella myös kotona. Kehonpainoharjoittelusta puhumattakaan.

Ja nyt kannattaa viimeistään käydä tykkäämässä seuran Facebook-sivusta ja Instagram-tilistä joihin pyrimme tarjoamaan erilaisia vinkkejä ja linkkejä omatoimiseen harjoitteluun tauon aikana. Voit saada harjoitusvinkkejä myös sähköpostiisi.

Facebook

Instagram

Kiitos ymmärryksestä ja kannustavista viesteistä.  Koetetaan nyt vain hoitaa tämä homma alta pois ja palaillaan harjoitusten pariin heti kun tilanne sen sallii.

Ja muistakaa treenailla ja ulkoilla!!

Oulun Karateseuran hallitus


TIEDOTE 12.3.2020

Koska harrastajiemme ja ohjaajiemme terveys on seuralle ensisijaisen tärkeä asia on seuran hallitus päättänyt keskeyttää ohjatun harjoitustoiminnan  kahdeksi viikoksi koronaviruksen takia. Keskeytys astuu voimaan perjantaina 13.3.

Päätös nojaa Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, Olympiakomitean ja Suomen Karateliiton suosituksiin ja ohjeistuksiin.

Seuraamme tarkasti tilanteen kehitystä, tilanteet muuttuvat jatkuvasti. Näillä näkymin harjoitukset jatkuvat normaalisti lauantaina 28.3. Tiedotamme mikäli asiaan tulee muutoksia.

THL:n ohjeita löydät täältä

Karateliiton linjaus löytyy täältä

Suomen hallituksen ohjeita täällä

Oulun Karateseuran hallitus