Seuraesittely

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus!

Oulun Karateseura ry on Pohjois-Suomen suurin ja vanhin karateseura. Se Alkuperäinen. Olemme toimineet jo vuodesta 1976.

Seuramme on Suomen Karateliiton, Suomen Jujutsuliiton, Suomen Painonnostoliiton ja Pohjois-Pohjanmaan Liikunta Ry:n jäsen. Seuramme toimii myös yhteistyössä Oulun Korkeakoululiikunnan kanssa, joten voit harjoitella sporttipassilla etuhintaan.

Seurallamme on oma harjoituspaikka eli dojo, joten kaikki harjoitukset ovat aina samassa paikassa hyvien kulkuyhteyksien varrella Äimärautiolla. Dojollamme on kaksi erillistä salia: 140 m2 judotatamisali ja 140 m2 palapelitatamisali. Dojolta löytyy myös punttisali ja oleskelutilat ja tietysti pukuhuoneet.

Seurallemme on myönnetty Tähtiseura-status tunnustuksena laadukkaasta ja pitkäjänteisestä juniorityöstä. Oulun Karateseuralla on kokemusta junioritoiminnasta jo 25 vuoden ajalta. Kaikki ohjaajamme ovat saaneet ohjaajakoulutuksen.

Seurassamme voit harrastaa neljää eri lajia samalla jäsenmaksulla. Voit valita yhden lajin tai kokeilla vaikka kaikkia. Yhteistä kaikille lajeillemme on niiden monipuolisuus sekä terveyttä ja kunnonkohotusta tukeva pitkäjänteinen ja motivoiva toiminta.

Seuramme lajivalikoimaan kuuluvat karate, jujutsu ja kahvakuula. Lisäksi harjoittelemme karateharjoitusten yhteydessä kobudoa eli asellisen karaten muotoa. Kaikista lajeista löydät lisäinfoa ylävalikosta.

Peruskursseille voit tulla sellaisena kuin olet, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Kunto ja taidot kasvavat harrastuksen myötä kokeneiden ohjaajien ohjauksessa.

Oulun Karateseura järjestää myös tilauskursseja ja erikoisharjoituksia yrityksille ja ryhmille. Kysy tarjous!

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita uusi harrastus, tai tule verestämään vanhoja taitoja mukavassa porukassa.