Kahvakuulan peruskurssi

Ikäraja 15 vuotta.

Harjoituspaikkana seuramme sali osoitteessa Äimäkuja 6.

Peruskurssi on hyvä tapa oppia kahvakuulaharjoittelun perusteet sekä tekniikat oikein ja turvallisesti myös omatoimista harjoittelua ajatellen.

Kurssi kestää kuukauden (4 harjoituskertaa), jonka aikana opitaan turvallisen nostamisen perusteet sekä kohotetaan kuntoa monipuolisella oheisharjoittelulla. Kurssin  jälkeen voit siirtyä seuramme yleisiin kahvakuulaharjoituksiin ja jatkaa kurssin hinnalla harjoittelua kauden loppuun asti.

Kurssin harjoitusaika on keskiviikkona klo 19.45.–21.00.

Kurssin infotilaisuus ja ensimmäinen harjoitusaika on keskiviikkona 16.1. klo 19.45.

Kurssin hinta on 90 €. Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla 50 €. Kerran voi kokeilla maksutta.

Meillä käy myös Smartum liikunta/kulttuurisetelit, yritysten Sporttipassi, Virikesetelit, Pay2Go sekä EazyBreak.

Kurssille otetaan 20 ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen: jaana.juvani(at)gmail.com.

Ilmoittautuessasi ilmoita KURSSILAISEN nimi ja KURSSI mille osallistut.

Lisätietoja: Jaana Juvani 0400 716 275, jaana.juvani(at)gmail.com