Kahvakuulaharjoittelun perusteet

Ikäraja 15 vuotta.

Harjoituspaikkana seuramme sali osoitteessa Äimäkuja 6.

Kahvakuulaharjoittelun perusteet opitaan jatkoryhmän harjoitusten yhteydessä eli sisäänotto on jatkuvaa ja tapahtuu maanantain harjoituksissa klo 18.15-19.45. Ensimmäinen harjoitus 2. 9. ja siitä alkaen voit liittyä mukaan joka maanantai.

Aluksi opitaan turvallisen nostamisen perusteet sekä kohotetaan kuntoa monipuolisella oheisharjoittelulla. Perehdyttämisen jälkeen voit siirtyä seuramme yleisiin kahvakuulaharjoituksiin ja jatkaa kurssin hinnalla harjoittelua kauden loppuun asti.

Kahvakuulan muut harjoitukset ovat torstaina klo 20-21 ja lauantaina klo 11-12.30. joihin voit liittyä heti kun perusteet on hallussa.

Kurssin hinta on 90 €. Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla 50 €. Kerran voi kokeilla maksutta. Jos aloitat syyskuun jälkeen kurssimaksu sovitellaan aloittamisajan mukaan.

Meillä käy myös Smartum liikunta/kulttuurisetelit, yritysten Sporttipassi, Virikesetelit, Pay2Go sekä EazyBreak.

Ilmoittautuminen: jaana.juvani(at)gmail.com.

Ilmoittautuessasi ilmoita KURSSILAISEN nimi ja KURSSI mille osallistut.

Lisätietoja: Jaana Juvani 0400 716 275, jaana.juvani(at)gmail.com