Alueharjoitukset syksy 2017
alueharjoitukset insta syksy 2017b

Alueharjoitukset on tarkoitettu kaikille pohjoisen alueen ottelemisesta kiinnostuneille karateharrastajille seurasta tai liitosta riippumatta.

Ikäraja harjoituksiin on 11 vuotta ja vaatimuksena keltainen vyö.

Harjoitusten tarkoituksena on saada kaikille uusia harjoituskavereita sparriin ja otteluharjoitteluun. Vaikka et aikoisi ikinä kilpailla, otteluharjoitukset ovat hyvä tapa testata itseäsi.

Alueharjoitukset järjestetään Oulun Karateseuran salilla osoitteessa Satamatie 2 Toppila, Oulu.

Salilla on lainasuojia, mutta mikäli sinulla on omat, ota ne mukaan.

Alueharjoitusten ohjaajana toimii Harri Pakarinen 3.dan. Harri on moninkertainen SM-mitalisti ja mm. EM-pronssimitalisti kumitessa.

Alueharjoitusten päivämäärät ovat seuraavat:

Ke 18.10.  klo 18.15-19.45
Ke 29.11.  klo 18.15-19.45
Ke 13.12.  klo 18.15-19.45

Lisätietoja:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050-540 2050

Shito Ryu-karateleiri Oulussa