Get Adobe Flash player
Shito Ryu karateleiri Oulussa 15.-17.6

Bodenista on tulossa Mårten Lind (5. dan) vetämään Ouluun 15-17.6 Shitoryu karateleirin, jossa käydään läpi katat Annan, Suparinpei ja Shatanyara Kushanku. Mårten osaa sujuvasti suomen kielen, joten leiri sujuu mallikkaasti ilman kielimuuria.

Leiri sopii kaikille, sekä kilpaurheilijoille että karaten harrastajille, sillä katat opetellaan alusta lähtien yksityiskohtineen. Kilparyhmän urheilijat osaavat jo muodon ko. katoista, joten ennen leiriä on mahdollista harjoitella kilparyhmän kanssa katojen (ti, to la) muotoa, jolloin leiristä voi saada vielä enemmän irti, kun voi jo keskittyä yksityiskohtiin.

Shitoryu katat ovat lähes täysin erilaisia kuin Shotokan katat; ne tehdään pääosin erilaisista asennoista (jotka toki tunnetan myös shotokan tyylisuunnassa), käytetään erilaisia käsitekniikoita ja tuotetaan lyhyiden asentojen vuoksi voimaa jossain määrin eri tavalla kuin Shotokan tyylisuunnassa. Näiden katojen hallinta tuo harrastajalle monipuolisuuden lisäarvon lisäksi uuden tavan ajatella sensomotorisia ja biomekaanisia toimintamalleja omassa kehossaan. Molemmat tyylisuunnat tukevat toisiaan siten, että molempien vahvuuksia hyödyntämällä saa molemmista suoritustavoista vielä enemmän irti.

Osallistujille ei ole vyöarvon osalta estettä, vaan kaikki voivat tulla mukaan. Leirin hinta on 50€ / koko leiri tai 20€/ harjoitus.

Leirin aikataulu (alustava):
- Perjantai 15.6 klo 19-21
- Lauantai 16.6 klo 10-12, 14.30-16, 18-20
- Sunnuntai 17.6 klo 10-12

Sitova ilmoittautuminen 6.6 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
---------------------
Urheilijat ja kaikki seuran harrastajat voivat samalla tilata itselleen erilaisia karatevarusteita, kuten kata- ja kumitepukuja, käsi- ja jalkasuojia sekä rintapanssareita. Mårten tuo tilaukset Ouluun, mikäli tilaatte ne 1.6 mennessä ilmoittamalla tilattavat tavarat minulle. Tuotteet ovat WKF hyväksyttyjä ja hinta-laatu -suhteeltaan edullisia (huomaa myös heikko kruunun kurssi) ja löytyvät hintoineen sivulta:  https://www.budolagret.se/kampsportstilar/karate/wkf

 
Lisätietoja:
Reijo Kangas
040 5448933

Muutoksia harjoituksissa

Ylimääräisiä salivarauksia

Ti 7.8. puusali klo 19.30-21 (kendo)
Ti 14.8. puusali klo 19.30-21 (kendo)

Peruutuksia harjoituksissa

Klikkaa lisätietoja

OKS Facebookissa
facebooknappi
OKS Instagramissa
Instagram
Peruskurssit syksy 2018 junnut
instaan junnukurssitrajattu
Peruskurssit syksy 2018
instaan aikuisten kurssitrajattu