Get Adobe Flash player

Infoa kauden alusta

TERVEHDYS


JÄSENMAKSUT
Uusi jäsenmaksukausi 1.7.-31.8.pyörähti käyntiin. Ohjeet jäsenmaksuun löydät seuran sivuilta, ja paperilaskuja löydät salilta. Vanhaan tapaan ota kuitti/printti/kuvankaappaus maksusta ja näytä ohjaajalle tai toimistoon ja maksusi merkitään seinillä oleviin listoihin. Junnut näyttävät kuitin omalle ohjaajalleen kunhan kausi heidän osaltaan pyörähtää käyntiin.

KARATELISENSSI
Kaikilla Karateliiton alaisten seurojen jäsenillä tulee olla liiton lisenssi tai vakuutuksellinen lisenssi. Hinnat, ohjeet ja vakuutuksen sisältö löytyvät Karateliiton sivuilta. Lisenssikausi alkoi 1.8. ja kestää kalenterivuoden. Lisenssi ei koske alle 7-vuotiaita harrastajia.

HARJOITUSAJAT
Syksyn harjoitusajat on päivitetty seuran sivuille.  Jos aikoihin tulee vielä viilauksia, ilmoitamme niistä erikseen sähköpostilla. Muutamia pikku muutoksia aikatauluihin on tehty viime talveen verrattuna joten tarkista omasi.

JUNNUT
Junnujen harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja kids-ryhmät viikolla 37. Jatkoryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mukaan vaan kun harjoitukset alkavat. Poikkeuksena on Kids-ryhmät, joihin on pakko ilmoittautua vaikka olisikin ollut jo viime kaudella mukana. Jos jollakin on epäselvää mihin ryhmään oma junnusi kuuluu, kysy sähköpostilla. 

PERUSKURSSIT
Syksyn peruskurssit alkavat myös syyskuun alussa. Varsinkin junnukursseille ilmoittautumnen on jo täydessä vauhdissa, joten jos lähipiirissäsi on joku kiinnostunut kannattaa vinkata että ilmoittautuminen on syytä tehdä pikimmiten. Paperimainoksia on kohta salilla ja niitä kannattaa viedä ilmoitustauluille. Jokainen kantaa kortensa kekoon. Mitä enemmän uusia kurssilaisia, sitä parempi seuralle eli SINULLE. 

ONEMOVE- ja KUMITELEIRI 11.8.
OneMove-leiri sopii kaikille lajeille ja myös vanhemmille. Se ei ole mitenkään lajiriippuvainen. Saman päivänä järjestetään myös kumiteosuus johon saavat osallistua kaikki halukkaat karatekat.Lisätiedot löytyvät seuran sivuilta


Oulun Karateseura
050-540 2050
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.oulunkarateseura.fi
FacebookMuutoksia harjoituksissa

Ylimääräisiä salivarauksia

Ti 7.8. puusali klo 19.30-21 (kendo)
Ti 14.8. puusali klo 19.30-21 (kendo)

Peruutuksia harjoituksissa

Klikkaa lisätietoja

OKS Facebookissa
facebooknappi
OKS Instagramissa
Instagram
Peruskurssit syksy 2018 junnut
instaan junnukurssitrajattu
Peruskurssit syksy 2018
instaan aikuisten kurssitrajattu