junnukollaasi

Junnukaratesta lyhyesti
Juniorikaratessa yhdistyvät liikkumisen riemu, leikkimielisyys ja tutustuminen monipuoliseen ja teknisesti vaativaan kamppailulajiin. Juniorikaraten eräs tärkeä päämäärä on lapsen liikunnallisten taitojen, nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittäminen monipuolisesti harjoittelemalla.Liikunnallisten taitojen ohella myös lapsen sosiaaliset taidot kehittyvät sillä karatessa toisen huomioon ottaminen ja vastustajan kunnioittaminen ovat olennaisen keskeisessä roolissa. Lisäksi lajille ominainen salikuri opettaa lapsille keskittymiskykyä ja jokapäiväisessä elämässä tarvittavia käyttäytymismalleja.

Meillä ei tarvitse istua vaihtopenkillä. Jokainen edistyy omaan tahtiinsa, mutta kaikki harjoittelevat yhdessä ja saavat yhtä paljon opetusta ja huomiota. Karate on myös erittäin halpa harrastus, varusteeksi riittää peruskursseilla t-paita ja verkkarihousut. Jatkoryhmissä vaaditaan karatepuku (hinta n. 30-40 euroa).

Oulun Karateseuralle on myönnetty Nuori Suomi Sinetti tunnustuksena laadukkaasta ja pitkäjänteisestä junioritoiminnasta. Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta. Harjoittelu lähtee lapsen tarpeista sekä oikeudesta monipuoliseen ja hauskaan liikkumiseen.

Junnujen karateharjoittelusta
Junnukaratessa lapset on jaettu omiin ikäryhmiinsä jotta joka ikäryhmälle saataisiin oikeanlaista opetusta. Sekä peruskursseilla että jatkoryhmissä on omat harjoituksensa 4-6 -vuotiaille (Karate Kids), 7-9 -vuotiaille ja 10-13 -vuotiaille. Harjoitusten tahti on suhteellisen tiukka, koska harjoitusaika halutaan käyttää mahdollisimman tehokkaasti hyväksi. Harjoitusten kulku: lämmittely, venyttely, lajiharjoittelu, jäähdyttely ja venyttely. Monipuolisia oheisharjoitteita ja liikuntaleikejä unohtamatta.

Peruskurssin jälkeen harjoittelu jatkuu jatkokurssilla sekä seuran yleisillä vuoroilla. Peruskursseilla, joissa on mukana sekä tyttöjä että poikia, opetellaan karaten perustekniikoita ja otetaan tuntumaa tiukkatempoiseen treenaamiseen. Harjoituksia on ryhmästä riippuen 1-3 krt viikkossa. Peruskurssiharjoituksia on nuorimmilla junnuilla 1krt viikkossa ja vanhemmilla junnuilla 2 krt kertaa viikossa.

Ohjaajat
Ohjaajina toimivat seuran pitkäaikaiset ja koulutetut harrastajat.

Jäsenmaksut
Jäsenmaksu jatkoryhmäläisille on 100 € (6 kk). Peruskurssien hinnat löydät peruskurssi-ilmoituksen yhteydestä sivun yläpalkista.
Seuran tilinumero: OP 574140-235692

Vakuutukset
Seura ei ole vakuuttanut harrastajiaan. Voit hankkia vapaaehtoisen karatevakuutuksen osoitteesta: www.karateliitto.fi tai kysyä tarjousta omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Miten aloitan?
Karateharjoittelu aloitetaan aina peruskurssilta jossa opetellaan lajin alkeet. Lisätietoa peruskursseista löydät sivun yläpalkista kohdasta Peruskurssit.

Ota Yhteyttä
Lisätietoja saat seuran puhelimesta 050 540 2050 tai E-mail:  info(at)oulunkarateseura.fi

16.12 Puusali 11-16

Vyökokeen johdosta peruttu