Get Adobe Flash player
TERVEHDYS


JÄSENMAKSUT
Uusi jäsenmaksukausi 1.7.-31.8.pyörähti käyntiin. Ohjeet jäsenmaksuun löydät seuran sivuilta, ja paperilaskuja löydät salilta. Vanhaan tapaan ota kuitti/printti/kuvankaappaus maksusta ja näytä ohjaajalle tai toimistoon ja maksusi merkitään seinillä oleviin listoihin. Junnut näyttävät kuitin omalle ohjaajalleen kunhan kausi heidän osaltaan pyörähtää käyntiin.

KARATELISENSSI
Kaikilla Karateliiton alaisten seurojen jäsenillä tulee olla liiton lisenssi tai vakuutuksellinen lisenssi. Hinnat, ohjeet ja vakuutuksen sisältö löytyvät Karateliiton sivuilta. Lisenssikausi alkoi 1.8. ja kestää kalenterivuoden. Lisenssi ei koske alle 7-vuotiaita harrastajia.

HARJOITUSAJAT
Syksyn harjoitusajat on päivitetty seuran sivuille.  Jos aikoihin tulee vielä viilauksia, ilmoitamme niistä erikseen sähköpostilla. Muutamia pikku muutoksia aikatauluihin on tehty viime talveen verrattuna joten tarkista omasi.

JUNNUT
Junnujen harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja kids-ryhmät viikolla 37. Jatkoryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mukaan vaan kun harjoitukset alkavat. Poikkeuksena on Kids-ryhmät, joihin on pakko ilmoittautua vaikka olisikin ollut jo viime kaudella mukana. Jos jollakin on epäselvää mihin ryhmään oma junnusi kuuluu, kysy sähköpostilla. 

PERUSKURSSIT
Syksyn peruskurssit alkavat myös syyskuun alussa. Varsinkin junnukursseille ilmoittautumnen on jo täydessä vauhdissa, joten jos lähipiirissäsi on joku kiinnostunut kannattaa vinkata että ilmoittautuminen on syytä tehdä pikimmiten. Paperimainoksia on kohta salilla ja niitä kannattaa viedä ilmoitustauluille. Jokainen kantaa kortensa kekoon. Mitä enemmän uusia kurssilaisia, sitä parempi seuralle eli SINULLE. 

ONEMOVE- ja KUMITELEIRI 11.8.
OneMove-leiri sopii kaikille lajeille ja myös vanhemmille. Se ei ole mitenkään lajiriippuvainen. Saman päivänä järjestetään myös kumiteosuus johon saavat osallistua kaikki halukkaat karatekat.Lisätiedot löytyvät seuran sivuilta


Oulun Karateseura
050-540 2050
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.oulunkarateseura.fi
FacebookKumite minileiri Oulussa 11.8.

OneMove-leirin yhteydessä Petri Toivanen ohjaa kumiteen painottuvan minileirin lauantaina 11.8. klo 15.00-19.00 (taukoja pidetään sopivin väliajoin).

Petri "Nakki" Toivanen on 20-kertainen suomenmestari ja Suomen karatemaajoukkueen kumitevalmentaja. Viimeisimmän suomenmestaruuden Petri voitti tänä vuonna, joten ajantasalla olevaa tietotaitoa on tarjolla.

Kumitea voivat tulla oppimaan niin kisaryhmäläiset joille tämä on melkein pakollinen juttu, mutta myös ihan tavalliset harrastajat. Kaikki treenaavat omista lähtökohdistaan.

Harjoitussession hinta on 30 € ja maksetaan käteisellä paikanpäällä. Jos osallistut sekä kumiteleiriin sekä OneMove-leiriin (30+30€) on yhteishinta 50 €.

Lisätietoja:

Mika Alamaula
Puheenjohtaja
Oulun Karateseura
050-540 2050
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.oulunkarateseura.fi
Facebook


Shito Ryu karateleiri Oulussa 15.-17.6

Bodenista on tulossa Mårten Lind (5. dan) vetämään Ouluun 15-17.6 Shitoryu karateleirin, jossa käydään läpi katat Annan, Suparinpei ja Shatanyara Kushanku. Mårten osaa sujuvasti suomen kielen, joten leiri sujuu mallikkaasti ilman kielimuuria.

Leiri sopii kaikille, sekä kilpaurheilijoille että karaten harrastajille, sillä katat opetellaan alusta lähtien yksityiskohtineen. Kilparyhmän urheilijat osaavat jo muodon ko. katoista, joten ennen leiriä on mahdollista harjoitella kilparyhmän kanssa katojen (ti, to la) muotoa, jolloin leiristä voi saada vielä enemmän irti, kun voi jo keskittyä yksityiskohtiin.

Shitoryu katat ovat lähes täysin erilaisia kuin Shotokan katat; ne tehdään pääosin erilaisista asennoista (jotka toki tunnetan myös shotokan tyylisuunnassa), käytetään erilaisia käsitekniikoita ja tuotetaan lyhyiden asentojen vuoksi voimaa jossain määrin eri tavalla kuin Shotokan tyylisuunnassa. Näiden katojen hallinta tuo harrastajalle monipuolisuuden lisäarvon lisäksi uuden tavan ajatella sensomotorisia ja biomekaanisia toimintamalleja omassa kehossaan. Molemmat tyylisuunnat tukevat toisiaan siten, että molempien vahvuuksia hyödyntämällä saa molemmista suoritustavoista vielä enemmän irti.

Osallistujille ei ole vyöarvon osalta estettä, vaan kaikki voivat tulla mukaan. Leirin hinta on 50€ / koko leiri tai 20€/ harjoitus.

Leirin aikataulu (alustava):
- Perjantai 15.6 klo 19-21
- Lauantai 16.6 klo 10-12, 14.30-16, 18-20
- Sunnuntai 17.6 klo 10-12

Sitova ilmoittautuminen 6.6 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
---------------------
Urheilijat ja kaikki seuran harrastajat voivat samalla tilata itselleen erilaisia karatevarusteita, kuten kata- ja kumitepukuja, käsi- ja jalkasuojia sekä rintapanssareita. Mårten tuo tilaukset Ouluun, mikäli tilaatte ne 1.6 mennessä ilmoittamalla tilattavat tavarat minulle. Tuotteet ovat WKF hyväksyttyjä ja hinta-laatu -suhteeltaan edullisia (huomaa myös heikko kruunun kurssi) ja löytyvät hintoineen sivulta:  https://www.budolagret.se/kampsportstilar/karate/wkf

 
Lisätietoja:
Reijo Kangas
040 5448933

Alakategoriat

Muutoksia harjoituksissa

Ylimääräisiä salivarauksia

Ti 7.8. puusali klo 19.30-21 (kendo)
Ti 14.8. puusali klo 19.30-21 (kendo)

Peruutuksia harjoituksissa

Klikkaa lisätietoja

OKS Facebookissa
facebooknappi
OKS Instagramissa
Instagram
Peruskurssit syksy 2018 junnut
instaan junnukurssitrajattu
Peruskurssit syksy 2018
instaan aikuisten kurssitrajattu