Artikkelit

Kumite minileiri Oulussa 11.8.

OneMove-leirin yhteydessä Petri Toivanen ohjaa kumiteen painottuvan minileirin lauantaina 11.8. klo 15.00-19.00 (taukoja pidetään sopivin väliajoin).

Petri "Nakki" Toivanen on 20-kertainen suomenmestari ja Suomen karatemaajoukkueen kumitevalmentaja. Viimeisimmän suomenmestaruuden Petri voitti tänä vuonna, joten ajantasalla olevaa tietotaitoa on tarjolla.

Kumitea voivat tulla oppimaan niin kisaryhmäläiset joille tämä on melkein pakollinen juttu, mutta myös ihan tavalliset harrastajat. Kaikki treenaavat omista lähtökohdistaan.

Harjoitussession hinta on 30 € ja maksetaan käteisellä paikanpäällä. Jos osallistut sekä kumiteleiriin sekä OneMove-leiriin (30+30€) on yhteishinta 50 €.

Lisätietoja:

Mika Alamaula
Oulun Karateseura
050-540 2050
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.oulunkarateseura.fi

Ti 7.8. puusali klo 19.30-21 (kendo)
Ti 14.8. puusali klo 19.30-21 (kendo)

Peruskurssit syksy 2018 junnut